“Canım Annem” temalı şiir yarışması

Bilişim Haftası
17 Mayıs 2022
Kdz. Ereğli Kaymakamlık Kupası, Okçuluk Yıldız Erkekler.
Bilişim Haftası
17 Mayıs 2022
Kdz. Ereğli Kaymakamlık Kupası, Okçuluk Yıldız Erkekler.
17 Mayıs 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Türkçe zümresi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında her yürekte her dilde farklı anlamları olan anne sevgisini dile getiren “Anne Sevgisi” temalı kompozisyon, “Canım Annem” temalı şiir yarışması düzenledi. Kompozisyon kategorisi 7. sınıflar arasında 1. Ekin Bektaş, 2. Beril Özkara, 3. Doruk Yeşildağ; 6. sınıflar arasında Ayşe Sibel Erdoğdu, 2. Toprak Güngör, 3. Biricik Ezo Bülbül; 5. sınıflar arasında 1. Ecem Naz Öztürk, 2. Melis Kilci, 3. İpek Göktan; Şiir kategorisi 7. sınıflar arasında 1. Zeynep Karaarslan, 2. Naz Elmas Yıldırım, 3. Demir Kurubacak; 6. Sınıflar arasında Ege Çınar Sarıoğlu, 2. Ömer Ege Özçelik, 3. Ada Yanaz; 5. sınıflar arasında 1. Zeynep Karademir, 2. Zeynep Naz Doğan, 3. Derin Özen olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın C. SAhir AKÇAKOCA tarafından sertifikaları verilmiştir.

#eğitimdeğiştirir
#ted