Dilimiz Kimliğimizdir.

ÖSYS ve RAUNT Sistemi Tanıtım Sunumu Yapıldı
22 Eylül 2017
Velilere Raunt Sistemi Tanıtıldı.
27 Eylül 2017
ÖSYS ve RAUNT Sistemi Tanıtım Sunumu Yapıldı
22 Eylül 2017
Velilere Raunt Sistemi Tanıtıldı.
27 Eylül 2017

Türkçe “geçmiş” demek, Türkçe “gelecek” demek. Atalardan aldığımız bu mirasa sahip çıkmak, geçmişimizi anlamak ve geleceğimizi inşa etmek için en önemli görevimiz binlerce yıldır milletimizi bir arada tutan Türkçeye değer vermektir. M. Kemal ATATÜRK önderliğinde 26 Eylül 1932 yılında düzenlenen I. Türk Dili Kurultayı’ndan beri kutlanan ve bugün 85’incisini kutladığımız Dil Bayramı,  Türkçenin son yüzyılda yaşadığı kimi sorunlara ve bunların çözüm yollarına daha fazla dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak için okulumuzda Türk Dil Bayramı öğrencilere sınıflarda dağıtılan şekerlerle kutlanıldı.‘’ Türkçesi Varken ‘’ başlığı altında sınıflara girilerek öğrencilere günün anlam ve önemi anlatılarak Atatürk’ün dilimiz üzerine söylediği sözlere de dikkat çekildi.