Dostluk Meşalemiz Şırnak’ta da YANDI

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerimizin KESİRLER Etkinliği
26 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Öğrencimiz, Damla DEMİRKOL Eskrim’de Türkiye 3.sü
27 Mart 2018
26 Mart 2018
27 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesinde Türkçe Sosyal Zümresi ve Öğrenci Meclisinin önderliğinde Şırnak Uludere Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulundaki kardeşlerimize ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye yardımı yapılmıştır.

Öğrenci meclisi 21.02.2018 tarihinde okulumuzda kermes düzenlemiş, kermesten elde edilen geliriyle Şırnakta’ki kardeşlerimize gönderdikleri hediyelerle uzaklarda yanlız olmadıklarını hissettirmişlerdir.

Bu sosyal sorumluluk projesinde bizi yanlız bırakmayan tüm TED ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.