Dünya Pi Gününü Kutladık

İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutladık, Milli Şairimizi Andık
12 Mart 2019
Matematik Öğretmenimizden ‘ Pi Sayısı ‘na dair..
15 Mart 2019
İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutladık, Milli Şairimizi Andık
12 Mart 2019
Matematik Öğretmenimizden ‘ Pi Sayısı ‘na dair..
15 Mart 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak çeşitli etkinliklerle 14 Mart Dünya Pi Gününü kutladık.

5. sınıf öğrencilerimiz Pi Günü kutlamaları çerçevesinde Resfebe çalışması, 6. Sınıflarımız Pi City etkinliği yaparken 7. Sınıf öğrencilerimiz arasında da Pi basamaklarını esas alan bir yarışma düzenlendi.

Ses düzeninden sunuma, etkinlik yönetiminden fotoğraf çekimine kadar her aşaması Lise öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen kutlama programında ise Matematik Yarışması düzenlendi. Lise öğrencilerimizden oluşan Pisagor, Bukalemun, Hepsi ve 2 π R matematik takımlarının mücadele ettiği yarışmanın galibi Pisagor takımı oldu.

Dünya Pi Günü Programı’nda emeği geçen ve yarışan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Happy Pi Day!

#piday