Dünya Salsa Şampiyonu İle Söyleşi ve Dans

29 Nisan 2019
Öğrencilerimizin Gözünden Romeo ve Juliet
30 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak Dünya Dans Günü etkinlikleri çerçevesinde ağırladığımız Dünya ve Avrupa Salsa Şampiyonu, Ünlü Dansçı Aytunç Bentürk, renkli bir söyleşiye imza attı.

Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, bir dans ziyafeti yaşandı. Söyleşi öncesi Okulumuz mezunu Profesyonel Dansçı Bulut Seçkin’in, partneri Göksu Atay’la gerçekleştirdiği performans büyük beğeni topladı. Yine dansla uğraşan mezunlarımız Hakan Demirci ve Erkan Dedekargınoğlu’nun da destek verdiği etkinlikt,e TalenTED Yarışması birincisi öğrencilerimiz Lidya Acar ve Nehir Tombuloğlu gösterilerini gerçekleştirdiler.

Konuğumuz Aytunç Bentürk, söyleşi boyunca öğrencilerimizin dansla ilgili sorularını yanıtladı. Erdemir Kültür Merkezi,  Aytunç Bentürk’ü izlemeye gelen bütün öğrenci ve konuklarla birlikte kısa bir dersin ardından yapılan toplu dans kareografisine sahne oldu.

Etkinlik, Okulumuz öğrencilerinden oluşan Roman Dans Topluluğu, Turgut Reis Ortaokulu, Erdemir İlkokulu ve İzmirlioğlu İlkokulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle sona erdi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz ve Lise Müdürümüz Nilay Serter Hanlıoğlu, konuklara Okulumuz adına teşekkür etti.

#dünyadansgünü