DÜNYA TİYATRO GÜNÜ

LUSTIGE VERSTAERKUNG
Resim yarışması ödül töreni
29 Mart 2021

Sahne sanatları bağlamında, dünya çapında bilgi ve uygulama alışverişini arttırmak, gelişim sürecinde sanatsal yaratıcılığın ve üretimin gerekliliği konusunda toplumsal bilinci uyandırmak, insanlar arasındaki barış ve dostluğun sağlanması ve artmasını gerçekleştirmek adına karşılıklı anlayışı geliştirmek, UNESCO’nun hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak adına 27 Mart Dünya Tiyatro Günü olarak kabul edilmektedir. TED Kdz. Ereğli Vakfı Özel Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe derslerinde sevdikleri bir kahramanın kılığına büründüler. Kahramanı bize tanıtan kısa bir sunumun ardından seçtikleri kahramanın dilinden bir repliği arkadaşlarıyla paylaşarak bugünü en keyifli şekilde kutladılar.

#ted