Edebiyatla Dolu İki Gün

Miniklerden Ülke Kostümleri Defilesi
Öğretmenlerimiz ELT Konferansı’na katıldı
30 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen TED Edebiyat Çalıştayı (TEDEÇ) iki gün süren etkinlik ve oturumların ardından tamamlandı. Bu yıl beşincisi düzenlenen Edebiyat Çalıştayı’nda öğrencilerimiz, ilçe okullarından lise öğrencilerini ağırladılar. 26-27 Nisan 2019 tarihlerinde lise binamızda ünlü gazeteci ve yazar İrfan Değirmenci ve Serhan Asker’in açılış konuşmasıyla başlayan Çalıştay’da Fenerbahçeli Genç Basketbolcu ve Yazar Alara Kalyoncu da söyleşi ve imza günüyle yer aldı.

“Tiyatro”, “Dünya Edebiyatı Roman”, “Türk Edebiyatı Roman”, “Polisiye Roman”, “Fantastik Roman” ve “Şiir” oturumlarında verimli ve eğlenceli saatler geçiren öğrencilerimiz, Çalıştay’ın ardından “TEDEÇ-2019” adlı bir dergi de hazırladılar.

#tedliolmakbirayrıcalıktır
#tedec2019