Geleceğin Sınıfı Projesine Geçildi

Sağlıklı Bir Yaşam ve Hijyen
1 Aralık 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji 5.Sınıf Öğrencileri Konuları İşlenirken Yine İşin İçine Eğlence Katarak Öğrendiler
4 Aralık 2017
Sağlıklı Bir Yaşam ve Hijyen
1 Aralık 2017
4 Aralık 2017

Türk Eğitim Derneği’nin Qualcomm ile birlikte yürüttüğü “Geleceğin Sınıfı Projesi”ne bu yıl okulumuz seçilmiştir.

Programın amacı; öğrencilerimizin akademik, sosyal kültürel olarak gelişmeleri ve teknolojiyi derslerinde etkin bir şekilde kullanabilmelerini sağlamaktır.

Proje bu yıl 7. Sınıf öğrencilerimize uygulanacaktır. Öğrencilerimize tabletlerle EDMODO programı üzerinden ders içi ve ders dışında ödevler verilebilecek, notlar gönderilebilecek, sınavlar yapılabilecek, derslerini tabletler üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Ve bu proje, Türk Eğitim Derneği Koordinatörlüğü yetkililerince de takip edilecektir.

7.sınıf velilerimize de bu kapsamda İngilizce, Fen Bilimleri ve Matematik öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmış ve öğrencilerimize tabletleri teslim edilmiştir.

7.Sınıf öğrencilerimize Geleceğin Sınıfı Projesinde başarılar dileriz.