GELECEK BİZİZ, BİZ GELECEĞİZ

Basketbol Allstar yarışmaları
 9. Sınıf öğrencilerimiz İngilizce SKIILS derslerinde
29 Kasım 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu tarafından öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği düzenlendi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katıldığı yemekte Öğretmenler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladık.

Gecenin açılışında Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir Akçakoca konuşmasına Yıldız Kenter’in “Öğretmen” şiiri ile başlayarak öğretmenlerimize seslendi ve öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutladı.

Geceye yirmi dört yıldır OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde başarıyla görev yapan ERDEMİR Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Aşkın Peker, hem duygu ve düşünlerini paylaşmak hem de plaket vermek üzere sahneye davet edildi. Sayın Aşkın Peker günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra okulumuza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Sayın Nahit Hakan Tokay’a plaketini takdim etti.

Ardından Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın Ali Şener, okulumuza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Sayın Profesör Dr. Emin Karip’e plaketini takdim etti.

Yemekte, okulumuzda 10. yılını dolduran okul hemşiremiz Sayın Sevgül Aker’e anı plaketini Vakıf Üyemiz Sayın Mesut Avcı, anaokulu yardımcı öğretmenimiz Sayın Nalan Özgün Mutlu’ya ise anı plaketini Vakıf Üyemiz Sayın Uğur Seçkin takdim etti.

Ardından İlkokul Müdürümüz Sayın Betül Hamarat ve Lise Müdürümüz Sayın Funda Makas yaptıkları konuşmalarla okulumuz öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Akşam yemeği ve canlı müzik ile devam eden kutlama öğretenlerimizin hoşça vakit geçirmesiyle son buldu.

Bu özel gece için TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : Öğretmenler Günü