Gurur Duyduk!

Ereğli Satranç Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptık
10 Genç Yazardan 10 Kitap
20 Mayıs 2019

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen 100. Yıl Korteji, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Bando Takımı eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Kdz. Ereğli Belediyesi’nin organize ettiği yürüyüş, Bağlık Karakolu önünden başlayıp Atatürk Anıtı’nın önünde sona erdi.

Binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle, Bando Takımımızın çaldığı marşlarla yürüyerek Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100. yılında O’na ve hatırasına saygıyı ve minnet duygularını bir kere daha gösterdi.

Okulumuzun velilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin de yoğun katılım gösterdiği kortejde bizleri gururlandıran Bando Takımımızı ve yürüyüşe katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.