Okulumuzda Bir Kabak Hikayesi!!

9. Sınıf öğrencilerimize, okulumuzun PDR birimi tarafından ‘Verimli ve Etkili Ders Çalışma Teknikleri’ konulu sunum gerçekleştirildi.
15 Ekim 2021
12. Sınıf öğrencimiz Yiğit Alp ÖZDEMİR, 2021 Kdz. Ereğli Bilim Sanat Merkezi Kimya Proje grubunda ilk bilimsel çalışmasını gönderdiği uluslararası kongreden davet mektubunu aldı.
15 Ekim 2021

Okulumuzda Bir Kabak Hikayesi!!TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde sonbahar mevsiminin etkisinde sanat etkinliklerine devam ediyor.Japon sanatçı ve yazar Yayoi Kusama’nın eserlerinden ilham alarak yola çıkan öğrencilerimiz heyecan verici anlar yaşadılar.Yaşayan en önemli avant garde sanatçılardan biri olan Yayoi Kusama; resim, enstalasyon, happening, edebiyat, sinema dahil sanat disiplinlerinin birçoğunda önemli eserler ortaya koymuştur. Devam eden “Eco Sanat” Projemizle birlikte atık malzemelerin dönüştürülmesi noktasında katkı sağlayan renkli etkinliğimiz öğrencilerimiz için her açıdan farkındalık yaratmıştır.

#eğitimdeğiştirir
#ted