DEUTSCH MACHT SPASS !

Ortaokulumuzun 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu, okulumuz Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.
25 Ekim 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar dersinde kulak pamuklarından yararlanarak yaratıcı ve rengarenk sonbahar ağaçları yaptılar.
25 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıflarımızla Almanca derslerimizde, ‘Die Laender und die Kulturen‘ ünitesini çeşitli online etkinlikler, boardgame, puzzle gibi oyunlar ve öğrencilerimizin hazırladıkları sunumlarla rengarenk şekilde tamamladık.

.

#eğitimdeğiştirir