“Bir Dileğim Var “

Öğrencilerimiz çalgı eğitiminde kazandıkları öğretileri TED STAGE ile sergiliyorlar.
19 Ekim 2021
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizi, mutlu çocuklar olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
20 Ekim 2021
19 Ekim 2021
20 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu olarak, gelecekte daha iyi bir toplum oluşturabilmek adına okul çağı çocuklarına söz hakkı vermenin ve onların düşüncelerini dinlemenin öneminin farkındayız. Okulumuz koridorlarına yerleştirdiğimiz “Bir Dileğim Var ” kutularıyla öğrencilerimizin dünyayı nasıl gördüğünü, nasıl bir bakış açısına sahip olduklarını ve geleceğe dair planlarını dinliyor ve önemsiyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted