“Hayvanları Koruma Günü”

“Yemekhanemizin ve Servislerimizin denetimlerini gerçekleştirdi.”
12 Ekim 2023
Geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri
31 Ekim 2023
“Yemekhanemizin ve Servislerimizin denetimlerini gerçekleştirdi.”
12 Ekim 2023
Geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri
31 Ekim 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler zümresi ve sınıf öğretmenleri eşliğinde “Hayvanları Koruma Günü” kapsamında Karadeniz Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne ziyarette bulundu.
Öğrencilerimiz barınağı ziyaret edip, sahipsiz ya da yaralı kedi ve köpekleri gördükten sonra veteriner hekim tarafından barınağın nasıl işlediği, hayvanların tedavi süreci, küpeleme işlemi, sahiplendirme gibi konularla ilgili bilgiler aldılar. Bu konuya ilgi ile yaklaşan öğrencilerimiz veteriner hekime kendi merak ettikleri soruları da sordular, sokak hayvanları için getirdikleri mamaları görevlilere teslim ettiler.
Hayvan Hakları yasası ile ilgili de bilgi alan öğrencilerimizin bu konudaki duyarlılıkları takdire değerdi.
Öğrencilerimize hayvan dostlarımız ile ilgili gösterdikleri sevgi ve duyarlılık için teşekkür ederiz.
#satınalmasahiplen#4ekimhayvanlarıkorumagünü#tedkdzereğlikoleji#ted

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted