İklim Grevindeydik!

20 Eylül 2019
TED Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimiz Ankara’daydı
23 Eylül 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencileri iklim değişikliğine karşı mücadele için TED Okullarıyla aynı anda okul grevine katıldı.

Her kademeden öğrencimiz, dünyamızın içinde bulunduğu tehlikeye dikkat çekmek için hazırladıkları pankartlarla bir yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, yaptıkları açıklamada; “İnsanlığın geleceğinin kurtulması için bugün diğer TED okullarındaki öğrenci arkadaşlarımızla birlikte sesleniyoruz. ‘Ya sıfır karbon ya sıfır gelecek’ diyoruz. Herkesi yaşanılır bir dünya için sıfır karbonlu geleceğe yönelik sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz” dediler.

#tedkdzereğlikoleji #tedokullariiklimicingrevde #iklimicinokul #FridaysForFuture #sıfırgelecek #climatestrike #september20 #20eylül #seniniklimin #actnow