Kariyer Atlas’ı Semineri

Mini TED Öğrencilerimizin “Yaşayan Atatürk” Sergisi
30 Ekim 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Lisesi First Lego League(FLL) Takımı “Into Orbit Uzay Serüveni” Çalışmaları
3 Kasım 2018
Mini TED Öğrencilerimizin “Yaşayan Atatürk” Sergisi
30 Ekim 2018
3 Kasım 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Kariyer Atlas’ı Semineri

1970 Ankara doğumlu olan Burak Kılanç, 1981 – İstanbul, Laleli, Koca Ragıp Paşa İlkokulu, 1988 – İstanbul (Erkek) Lisesi, 1993 – Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, Lisans, 1996 – Boğaziçi Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü, 1996 – Londra Üniversitesi, Imperial College, CARE, Lisansüstü ve 1997 – İstanbul Üniversitesi, İşletme İktisadı Enstitüsü, Finans Yönetimi, Lisansüstü mezunudur.
1993-1995 arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde araştırma görevlisi, 1996-1997 arasında İstanbul Sanayi Odası’nda uzman olarak çalışmıştır.
Kurucu akademik kadronun bir üyesi olarak 1 Ekim 1997’de çalışmaya başladığı İstanbul Kültür Üniversitesi’nde 1999-2012 yılları arasında ArGe Merkezi’nin yöneticisi olarak görev yapmıştır. 1 Ocak 2013 – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında ise üniversitenin Genel Sekreteri olarak çalışmıştır.
1 Eylül 2014-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında Nişantaşı Üniversitesi’nde İcra Kurulu Üyesi olarak görev almıştır.
Öncelikli uzmanlık/çalışma alanı yükseköğretim yönetimi ve pazarlamasıdır.
Mühendislikte çizim, mühendislik ekonomisi, standartlar-kalite-akreditasyon, entegre yönetim sistemleri, lisans ve lisansüstü seviyede verdiği derslerdir.
Burak KILANÇ, DoğruTercih Projesi’nin yaratıcısı olmasının yanı sıra dönem dönem CNN Türk, Habertürk, NTV ve SkyTürk kanallarında uzman moderatörlük ve Ulusal gazetelerde eğitim ve köşe yazarlığı yapmıştır.
2016 senesinde hayata geçen ve Türkiye Yükseköğretim Sistemi’nin verilerinin işlenmiş bilgiye dönüştürülerek kamuoyu ile paylaşıldığı, milyonlarca aday öğrenci için başvuru kaynağı olan YÖK Atlas Sistemi’nin oluşturulmasında, veri tabanı ve yazılım tasarımı, analizi, işlenmesi yönetimi ve iletişimi konularından proje yürütücüsü ve danışman olarak YÖK Başkanlığı tarafından görevlendirilmiştir.
Halen Türkiye genelinde birçok seçkin eğitim kurumunda eğitim konferansları düzenlemektedir.

#türkeğitimderneği