Kdz. Ereğli TED Koleji Vakfı Özel Lisesi KETMUN Kulübü Çalışmaları

TED Kdz.Ereğli Koleji,  24.03.2018 tarihinde Düzenlenen Ulusal Matematik Yarışmasında
23 Mart 2018
TED ANKARA Koleji’ince Düzenlenen 8. Ulusal Liseler Arası Matematik Yarışması Birinciliği
26 Mart 2018
23 Mart 2018
26 Mart 2018

Kdz Ereğli TED Koleji Vakfı Özel Lisesi Model United Nations kulübü, Antalya’da gerçekleştirilecek olan TAMUN konferansı için çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Konferans için belirlenen komiteler üzerinde öğrencilerimiz çözüm önerilerini ve taslaklarını hazırlayarak diğer delegelere sunmakta ve üzerine tartışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimize TAMUN için şimdiden başarılar dileriz.