KIBRIS GAZİLERİMİZLE, GAZİLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK

Eğlenerek öğrenen Mini TED’lilerimiz.
Karakalem Doğa Etütleri.
17 Eylül 2021
Eğlenerek öğrenen Mini TED’lilerimiz.
Karakalem Doğa Etütleri.
17 Eylül 2021

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sosyal Bilgiler Zümresi olarak, 19 Eylül Gaziler günü kapsamında okulumuzda iki değerli Kıbrıs Gazimiz ile 8.sınıflarımızı buluşturduk. Kıbrıs Gazilerimizden Gazi Burhan Ateş ve Gazi Fehmi Karaarslan ile çok keyifli bir söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz, söyleşi sonunda gazilerimize merak ettikleri soruları sordular. Söyleşi sırasında 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı ile ilgili videoların izlenmesinin ardından anılarını paylaşan gazilerimiz duygulu anlar yaşattılar.Yaşayan anıtlarımız Gazi Burhan Ateş ve Gazi Fehmi Karaarslan’a söyleşi sonunda teşekkürlerimizi çiçeklerle dile getirdik.

Başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve buvatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted