“KİTAP KAHRAMANIM VE BEN”

Ders içerikleri ve sunuş becerileri
12 Ocak 2021
TOEFL ITP Sertifikalarını aldılar.
13 Ocak 2021
Ders içerikleri ve sunuş becerileri
12 Ocak 2021
TOEFL ITP Sertifikalarını aldılar.
13 Ocak 2021

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokul öğrencilerimiz arasında 23 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen “KİTAP KAHRAMANIM VE BEN” adlı tasarım ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Öğrencilerimiz 11 Ocak 2021 Pazartesi günü okulumuz ilkokul binasında pandemi kurallarına uygun olarak yapılan törende ödüllerine kavuştular. Yarışmada birincilik ödüllerini Azra Çınarer, Ada Elmas, Melis Zeynep Çelebi kazandı. İkinciliği Emir Azman, Azra Yüzlü, üçüncülüğü ise Osman Ege Yetkiner ve Mehmet Erdem Kutan paylaştı. Yarışmada “En Fantastik” kategorisi ödülünü Güney Erel, Fatih Çıtır, OSMAN Mandı, “En Kreatif” ödülünü Kavin Derin Direk,Ahmet Arın Tekçe, “En Karakteristik” ödülünü Ahmet Berat Çağlar, Ecem Naz Öztürk kazandı.

Mansiyon ödülünün sahipleri ise Kayra Bozkurt ,Ateş Dinçer ,Sude Özkıycı ,KAAN Turhan, Mehmet Akif Alİ Ersöz, Aras Tok ,Deniz Hellaç ,NİL Doğa Mucuk,Elif Naz Dumanoğlu,Zeynep Dilek oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, kitap dolu günler diliyoruz.

#tedkdzereglikoleji
#ted