Konuk Öğrencilerimizi Ülkelerine Uğurladık

15 Temmuz 2019
Öğretmenimizden “Teknoloji ve Okuma Alışkanlığımız” Üzerine Bir Yazı
22 Ağustos 2019

TED Kdz. Ereğli Vakfı Özel Okulları olarak Kdz. Ereğli Rotary Kulübü’nün düzenlediği Uluslararası Kısa Dönem Yaz Kampı kapsamında 8-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında ağırladığımız 10 ülkeden 15 öğrenciyi düzenlediğimiz etkinlikle uğurladık.

Öğrencilerimizin evlerinde yatılı olarak ağırladığı konuk öğrencilere veda için Okulumuz İlkokul binası bahçesinde gerçekleştirilen törene, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da katıldı. Okulumuz Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Hanlıoğlu yaptığı konuşmada, kısa dönem yaz kampının kültürümüzü tanıtırken, öğrencilerimizin de farklı kültürleri tanımasını, evrensel düzeyde dostluklar kurmasını sağladığını ifade ederek öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve Rotary Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

Kampa katılan tüm öğrenciler, Lise Orkestramız eşliğinde “Hayat Bayram Olsa” şarkısını seslendirdiler ve kamp kapsamında öğrendikleri dansları sergilediler.