KOVİD-19 ÖNLEMLERİ ÇERÇEVESİNDE SIKI TEMİZLİK VE HİJYEN TEDBİRLERİMİZLE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE MERHABA !

Anaokulu öğrencilerimiz, Müzik dersinde Orff çalgısı olan Marakas’ı kendileri yaptılar.
4 Eylül 2021
Anaokulu öğrencileri görsel sanatlar dersinde rengarenk bir etkinlikle TED kurum kültürüyle tanıştılar
6 Eylül 2021
4 Eylül 2021
6 Eylül 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak yeni dönemde okula başlayacak sevgili öğrencilerimizin sağlıkla devam edecekleri okulumuzda hijyen tedbirlerimizi sürekli olarak devam ettiriyoruz.Bu çerçevede okulumuzun sınıfları, koridorları, tuvaletleri, servisleri ve yemekhanesi hassasiyetle temizlenmiş ve dezenfekte edilmiştir. Bu tedbir çalışmalarımız sıklıkla yıl boyu devam edecektir.

#eğitimdeğiştirir
#ted