Küçük Erkekler Tenis Takımımız İl 2.si

Hoşgeldin İlkbahar!
5 Nisan 2023
1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz için resim yarışması, 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz için şiir yarışması düzenlenecektir.
Hoşgeldin İlkbahar!
5 Nisan 2023

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları kapsamında Zonguldak ilimizde düzenlenen Küçük Erkekler Tenis İl Birinciliği Müsabakalarına katılan Küçük Erkekler takımımız yarı final müsabakalarında Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulunu yenerek finale yükseldi. Sporcularımız final maçlarında Zonguldak TED Koleji Vakfı Özel Ortaokuluna karşı çekişmeli geçen maçlar sonucunda kaybederek, turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştır. Sporcularımız; Emir Azman, Efe Eruz, Artun Özcan, Demir Onay, Ali Artun Çöklü ve Özgür Efe Özakın’ı ikincilik derecelerinden ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#eğitimdeğiştirir
#ted