“Liseye Geçiş Töreni”

“Kişisel Resim Sergisi”
“Ortaokul Mezuniyet”
16 Haziran 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 8.sınıfı tamamlayan öğrencilerimiz için lise okul bahçesinde görkemli bir “Liseye Geçiş Töreni” düzenlendi.

Törene; vakıf üyelerimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin aileleri ve bir üst sınıfı liseye uğurlamak için gelen 7.sınıf öğrencilerimiz de katıldı.Törenimiz, Sosyal Bilgiler Ülkü Kırçıl Ateş’in coşkulu sunumu ve

8.sınıf öğrencimiz İdil Şeker’in piyano dinletisiyle başladı. Öğrencilerimizin tören alanına gelişini izleyenler; coşkuyu, mutluluğu, onuru bir arada yaşadılar.

8.sınıf öğrencilerimizden Özde Kopan; Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir Akçakoca’nın konuşmasının ardından Türkiye’nin geleceği olan eğitim meşalesini büyük bir gururla yaktı. Ardından 8.sınıf öğrencilerimiz Özge Naz Ofluoğlu, Ecrin Naz Sarıkaş, Defne Alan, İrem Yılmaz, Şirin Naz Taneri “TED’in Bana Kattıkları” başlığından yola çıkarak duygu ve düşüncelerini İngilizce olarak dile getirdiler.

Biricik öğrencilerimiz adına 2022 mezunlarımızı temsilen konuşmasını Gizem Başsarıoğlu ve Erkan Yiğit Öztürk yaparken öğretmenlerimiz adına duygu ve düşüncelerini matematik öğretmenimiz Tuğçe Şengün dile getirdi.

Öğrencilerimizin sertifika ve paketleri; TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf üyelerinden Sayın Mesut Avcı, Sayın Hakan Tokay, Sayın Uğur Seçkin, Ortaokul Müdürü Sayın C. Sahir Akçakoca, Lise Müdürü Sayın Funda Makas ve İlkokul Müdürü Sayın Betül Hamarat tarafından verildi.

Plaket ve sertifika töreninin ardından okulumuz 8.sınıf öğrencilerimiz Tuana Aksoy, Ela Şanlı, Gizem Başsarıoğlu, Berra Sart, İpek Turhan; 6.sınıf öğrencimiz Şana Cumhur ve müzik zümre öğretmenlerimizden oluşan müzik grubumuz misafirlerimize keyifli bir müzik şöleni sunarak herkesi büyüledi.

Törenin sonunda öğrencilerimiz keplerini atarak liseli olmanın mutluluğunu tüm TED ailesi ile paylaştılar.

TED meşalesinin yolumuzu aydınlattığı 55. yılında 8.sınıflarımızı ortaokuldan liseye uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Öğrencilerimizi öğrenim yaşamlarının yeni döneminde başarılar diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted