‘Mesleki Gölge Projesi’

Öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar Kulüp dersinde.
28 Şubat 2022
“Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
1 Mart 2022
Öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar Kulüp dersinde.
28 Şubat 2022
“Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
1 Mart 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 10. Sınıf öğrencilerimiz ‘Mesleki Gölge Projesi’ kapsamında Erdemir bünyesinde görev almakta olan mühendisler ve işletmecilerle bir araya geldi. Yazılım, bilgisayar, makine, elektrik-elektronik, inşaat, metalürji ve malzeme, endüstri mühendisleri ve işletmecilerle Erdemir’de gerçekleşen söyleşide öğrencilerimiz; ilgili mesleklerle ilgili merak ettikleri soruların yanıtlarını aldılar, çalışma koşulları ve mesleklerin günümüz şartlarıyla ilgili bilgiler edindiler. Ardından gerçekleşen saha gezisinde Erdemir’in tarihi ve çalışanların ortamıyla ilgili gözlemlerde bulunma şansı elde ettiler. Projemizde bize destek olan ve öğrencilerimizi özenle konuk eden tüm Erdemir ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted