Mini TED ve Okul Öncesi Öğrencilerimiz “Hoşgeldin 2019” Partisi Düzenlediler.

eTwinning Kapsamında İspanya ve İtalya’daki İki Farklı Okulla Ortak Proje
26 Aralık 2018
TEDSlider2019_1
27 Aralık 2018
eTwinning Kapsamında İspanya ve İtalya’daki İki Farklı Okulla Ortak Proje
26 Aralık 2018
TEDSlider2019_1
27 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Mini TED ve Okul Öncesi öğrencilerimiz yeni bir yılı keyifli bir şekilde karşılamak için ailelerini okula davet ederek “Hoşgeldin 2019” partisi düzenlediler. Öğrencilerimiz, İngilizce, Almanca ve müzik derslerinde öğrendikleri şarkıları, sınıf etkinliklerinde öğrendikleri orff çalışmalarını, jimnastik dersinde öğrendikleri temel hareketleri, laboratuvar dersinde öğrendikleri “ katı- sıvı- gaz” drama etkinliklerini, ailelerine sundular. Ailelerinin de dahil olduğu müzikli oyun etkinliklerinde keyifli vakit geçirdiler. Okul öncesi öğrencilerimiz sınıf etkinliği ve görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmalarını sergilediler. Velilerimiz ile birlikte eğlenceli ve keyifli anlar yaşamımızı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz. TED Kdz. Ereğli Koleji olarak 2019 yılının insanlığa ve tüm TED ailesine sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyoruz.

#tedkdzereglikoleji

#tedhoşgeldin2019