Minik Jimnastikçilerimiz İl Şampiyonu

Tanıtım Günümüzü Gerçekleştirdik
Doğada Keşif
2 Mart 2020

Zonguldak’ta 28 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen İl Artistik Jimnastik Yarışmaları’nda TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz takım ve ferdi müsabakalarda il şampiyonu oldu.

Minik B Kızlar ferdi kategoride Sude Özkıyıcı, Minik A Erkekler ferdi kategoride Ömer Efe Konak, Minik B Erkekler ferdi kategoride Kaan Turhan Zonguldak 1.’si oldular. Yarışmalarda Zeynep Dilek, Alya Derin Erdoğan, Masal Sezer ve Nisan Güneş Akyürek’ten oluşan Minik A Kızlar Takımımız il şampiyonu olurken Sude Özkıyıcı, Zeynep Beren Mert, İpek Özleyen ve Ceren Atay’dan oluşan Minik B Kızlar Takımımız il 2.’si olmayı başardı. Ayrıca ferdi yarışmaları öğrencilerimiz Ayaz Oktay il 2.’si, Aras Turan il 3.’sü, Alya Derin Erdoğan da il 3.sü olarak tamamladı.

Başarılı minik jimnastikçilerimizi ve öğretmenleri Alev Aslan’ı kutluyoruz.

#tedkzereğlikoleji

#tedliolmakbirayrıcalıktır