“NASA SPACE APPS CHALLENGE”

“Bir Şehir Bir İnsan”
‘Ebeveyn Farkındalığı’ veli semineri
“Bir Şehir Bir İnsan”
‘Ebeveyn Farkındalığı’ veli semineri
6 Kasım 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf Bilim İnsanı Yetiştirme Programı ve Anadolu Lisesi Programı öğrencilerimiz tüm dünyada gerçekleştirilen NASA SPACE APPS CHALLENGE etkinliğine TED Çorum Koleji ev sahipliğinde katıldılar. Ela Demiralay, Eylül Deniz Yavuz, Onat Akın ve Yiğit Cantürk’ten oluşan Future Changers takımımız ve Zeynep Kübra Uzun ve Berru Akkanat’tan oluşan Yerçekimi takımımız Türkiye’den ve Dünya’dan öğrencilerle ve mentörlerle buluşup kendilerine verilen bir problemi 48 saat içerisinde çözmeye çalıştılar. Öğrencilerimize katılım belgeleri okulumuz müdürü Sayın Funda Makas tarafından verildi. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir