Öğrencilerimizden Belgrad Uluslararası Model BM’de Başarılı Temsil

Öğrencilerimiz 200 En Zeki Liseliyle Finaldeydi
Ankara’da 9. Matematik Günleri’nde Yarıştık
25 Mart 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN (Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencilerimiz, 13- 17 Mart tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen BIMUN (Belgrad International Model United Nations) Konferansı’nda ülkemizi başarıyla temsil etti. Öğrencimiz Yiğit Alp Yurtseven, BM İnsan Hakları Konseyi komitesinde “The Best Delegate” (En İyi Delege) ödülünü almaya hak kazandı.

Öğrencilerimiz Mustafa Toygar Baykal, Arda Argün ve Rüzgar Ada Arkun UN Security Council (BM Güvenlik Konseyi) komitesinde, Deniz Tatlısu, Yiğit Alp Özdemir ve Yiğit Alp Yurtseven UNESCO Executive Board (UNESCO Başkanlık Divanı) komitesinde, Deniz Özcan, Berke Yaren ve Artun Çetinkaya UN Human Rights Council (BM İnsan Hakları Konseyi) komitesinde aktif rol oynadılar.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#bimun