Öğrencilerimizden Eskrim’de Türkiye ve İl Dereceleri

Sherwood Ormanları’ndan Misafirlerimiz Vardı
Öğrencilerimiz, Fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda
28 Mart 2019

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 23-24 Mart 2019 tarihlerinde Karaman’da gerçekleştirilen  Açık Eskrim Turnuvasında TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencimiz Damla Demirkol, U14 kategorisinde bronz madalya kazandı. 2. Sınıf öğrencimiz Esila Kaya da rakiplerinden bir yaş küçük olmasına ve ilk defa piste çıkmasına rağmen Türkiye 20.’liğini elde etti.

Öğrencilerimiz eskrimde Zonguldak genelinde de başarılı oldular. 5. Sınıf öğrencimiz Özde Kopan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Zonguldak Okullar Arası Küçükler Eskrim müsabakalarında il birincisi oldu. İl üçüncülüğünü ise 6. Sınıf öğrencimiz Elçin Aslan kazandı.

26 Mart 2019 tarihinde yapılan Yıldızlar Kız Eskrim müsabakalarında ise 7. Sınıf öğrencimiz Ekin Bilir il ikincisi olurken Yıldız Erkek Eskrim müsabakalarında 7. Sınıf öğrencimiz Onat Yılmazer il ikincisi, aynı müsabakalarda 7. Sınıf öğrencimiz Yağız Kırnapçı da il üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#tedkdzereğlikolejisks

#tedeskrim