Öğrencilerimizden Halk Oyunları Ziyafeti

30 Nisan 2019
Öğrencilerimiz Pera Piyano Festivali’nde Yarışacak
2 Mayıs 2019
Dünya Dans Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Halk Oyunları Gecesinde öğrencilerimizin gösterileri ayakta alkışlandı. Öğrencilerimiz performanslarıyla ilçemizde özel bir sanat gecesi yaşattılar.
Erdemir Ķültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Ķomutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Okul Aile Birlikleri üyelerimiz, velilerimiz ve çok sayıda izleyici katıldı.
Okulumuz Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Serter Hanlıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan programda öğrencilerimiz Anadolunun farklı yörelerinden halk oyunlarını sergilediler.
Etkinlik, tüm izleyicilerin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin TED Kdz. Ereğli Koleji Marşını birlikte söylemesiyle sona erdi.