Öğrencilerimizden Matematik’te Final Başarısı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarındaydık
Okulumuz BTEC Çalıştayı’na Katıldı
24 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimiz Yiğit Alp Özdemir ve Arda Argün, uluslararası Kanguru Matematik Sınavı’nda elemeleri geçerek 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek finallere katılma hakkını elde ettiler.

Öğrencilerimizin finallere katılma başarısı kazandıkları sınav, her yılın Mart ayının üçüncü haftası bütün dünyada milyonlarca öğrencinin katıldığı uluslararası matematik organizasyonunun bir parçası. Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli “Kangourou Sans Frontieres” Derneği’ne bağlı olarak 80 ülkede uygulanıyor.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz ve Lise Müdürümüz Nilay Hanlıoğlu Yiğit Alp Özdemir ve Arda Argün’ü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.