Öğrencilerimizin Gözünden Renklerin Büyüsü

24 Nisan 2019
Öğrencimiz Yüzmede İl İkincisi Oldu
25 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında düzenlenen resim sergisi ilköğretim binamızda açıldı.

Öğrencilerimizin yan flüt ve piyano resitaliyle eşlik ettiği programda, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz ve Lise Müdürümüz Nilay Serter Hanlıoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından minik öğrencilerimizle birlikte kurdelenin kesilmesiyle resim sergisi, sanatseverlerin beğenisine açıldı.

Öğrencilerimizin yıl boyunca görsel sanatlar derslerinde ve etütlerde yaptığı “karışık teknik (suluboya, pastel, gazlı kalem) kâğıt çalışmaları, akrilik kâğıt çalışmaları, asamblaj kolaj teknikleri ve seramik çalışmaları” velilerimizden büyük ilgi gördü.

Resim sergimiz bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak.