6.sınıf öğrencimiz Taylan Efe Kırlı, Caribou Contest Matematik Yarışma’ sında bütün sorulara doğru cevap vererek kendi kategorisinde 1. olmuştur.

3. Sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde kuvvetin etkilerini keşfettiler.
“Yemekte Tarih Var”
“Yemekte Tarih Var”
19 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.sınıf öğrencimiz Taylan Efe Kırlı, dünya çapında düzenlenen Caribou Contest Matematik Yarışma’ sının birinci aşamasında yarışmaya katılan tüm ülke öğrencileri içerisinde bütün sorulara doğru cevap vererek kendi kategorisinde 1. olmuştur. Kdz Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğrencimizi ve danışman öğretmeni Çağla GENÇTÜRK ‘ü tebrik eder sonraki aşamalarda da sevgili öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir