4. Sınıf öğrencilerimiz, Laboratuvar dersinde kayaçları ve fosilleri incelediler.

Ortaokulu öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler.
30 Eylül 2021
4. Sınıf öğrencilerimiz, okul bahçemizde bulunan kediye yağmurdan korunması için atık kutuları geri dönüştürerek yuva yaptılar.
2 Ekim 2021
30 Eylül 2021
2 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Laboratuvar dersinde kayaçları ve fosilleri
incelediler. Fen Bilimleri dersinde konu olarak işledikleri kayaç ve fosil oluşumunu bizzat dokunarak yaşayarak öğrendiler.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir