Öğrencilerimiz,Yabancı Diller Zümremizin önderliğinde İklim Grevi’ne katıldı.

Anaokulu öğrencilerimiz , İngilizce Skills dersinde.
30 Eylül 2021
İlkokulu öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler.
30 Eylül 2021
Anaokulu öğrencilerimiz , İngilizce Skills dersinde.
30 Eylül 2021

Bugünün Çocukları, Geleceğin Karar Vericileri!İklim krizi tüm dünya çapında kritik sonuçlar yaratıyor. Oldukça hızlı bir şekilde harekete geçilmesi gereken bu günlerde, konuyla alakalı farkındalık yaratmak ve iklim değişikliğine karşı mücadele için TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencilerimiz,Yabancı Diller Zümremizin önderliğinde İklim Grevi’ne katıldı.Her kademeden öğrencimiz, dünyamızın içinde bulunduğu tehlikeye dikkat çekmek için İngilizce ve Almanca hazırladıkları pankartlarla bir yürüyüş gerçekleştirdiler.Geleceğe yön veren, duyarlı ve küresel sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan öğrencilerimizi bu etkili çağrılarından dolayı tebrik ediyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted