Öğrencimizden Öykü Yarışması’nda Büyük Başarı

Öğrencimiz, İl Üçüncüsü Oldu
Sınıflar Arası Voleybol Karşılaşmalarında Şampiyonlar Belli Oldu
26 Şubat 2019

Türkiye genelinde 16 yıldır düzenlenen “Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü Yarışması”nda, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 6. Sınıf Öğrencimiz Nehir Kozak, 1317 öykü arasından “Özgür Pencere Özel Ödülüne” layık görüldü.  Öğrencimiz Kozak, bu önemli ödülü, “Umudun Sihirli Gücü” adlı öyküsüyle kazandı.  Öğrencimizin eseri, yarışmada dereceye giren eserlerin de yer aldığı “Penceremde Öykü Var” adlı kitapta yayımlanacak.

Özgür Pencere Çocuk Edebiyatı Grubu, ulusal öykü yarışmasını, gençlere yazmayı sevdirmek ve öykü yazarlığına teşvik etmek, düşünen ve yazan bireylerin ortaya çıkmasına katkı vermek, Türkçe’nin doğru ve etkin biçimde kullanılması ve geliştirilmesini sağlamak amacıyla düzenliyor.

Yarışmada yayınlanmaya değer görülen öyküler, kitap haline getirilerek maddi imkanı olmayan çocukların yararına satışa sunuluyor.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.