Okçuluk takımımıza başarı belgeleri verildi.

12. Sınıf Öğrencilerimiz, TED Üniversitesini ziyaret etti.
‘EntertainmenTED’
8 Nisan 2022
12. Sınıf Öğrencilerimiz, TED Üniversitesini ziyaret etti.
‘EntertainmenTED’
8 Nisan 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Okçuluk Müsabakalarında İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizden oluşan Okçuluk Takımımız birçok kategoride derece alarak okulumuzu gururlandırmıştır. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizden Eylül ÖZ Minik Kızlarda il 1.si, Çınar KILIÇ Minik Erkeklerde il 5.si, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimizden Küçük Erkeklerde Ayaz OKTAY il 2.si, Doruk SEZER il 3.sü, Küçük Kızlarda Börte Berra AKALIN il 4.sü, Yıldız Kızlarda Beril ÖZKARA il 2.si, Duru SEZER il 5.si olmuştur. Geleneksel Okçuluk İl Şampiyonasında ise TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimizden Ali Derin ÖZDENGİL il 2.si, Barış Kaan DİZDAR il 4.sü olmuştur. Oğuzhan SEYREK ve Işık Alp OKUR’un da bulunduğu okçuluk takımımıza başarı belgeleri TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Üyesi Sayın N.Hakan TOKAY ve Sayın Mesut AVCI; Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Sayın Betül KARALI HAMARAT ve Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA tarafından verildi.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir