Okul Aile Birliklerimizden Meşale Desteği

24 Ocak 2020
Öğrencilerimizden Briçte Türkiye Şampiyonluğu
27 Ocak 2020

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birliklerimizin, Türk Eğitim Derneği’nin başarılı fakat maddi olanaksızlıklar nedeniyle nitelikli bir eğitime erişimi olmayan öğrencilere sağladığı Tam Eğitim Bursu Fonu’na desteği devam ediyor. Okul Aile Birliklerimiz, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenledikleri etkinliklerden elde ettikleri geliri “10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye” diyerek burs fonuna bağışladılar.

Bu yıl 22 Şubat’ta yapılacak Türkiye genelindeki merkezi sınav sonrasında öğrencilerin seçileceği Tam Eğitim Bursu (TEB) ile sadece okul ücretleri değil; cep harçlığı, servis, yemek, kitap-kırtasiye, kıyafet, yatılı ise pansiyon giderleri olmak üzere tüm eğitim masrafları karşılanıyor.

“10.000 Meşale” için düzenlenen etkinliklere katkılarıyla destekte bulunan tüm velilerimize ve Okul Aile Birliklerimize teşekkür ederiz.

#ted

#tedbirgelecekprojesidir