Okul Aile Birliklerimizin Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

23 Ekim 2019
Kulüp Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Sürüyor
26 Ekim 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birliklerimizin seçimli olağan genel kurul toplantıları gerçekleştirildi, yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi.

Bir önceki dönem faaliyet raporlarının ibra edildiği genel kurullarda yapılan seçimlerde;

Lise Okul Aile Birliği ;Yönetim Kurulu Ayla Demirci (Başkan), Özlem Aksın, Sevgi Arslan, Hülya Çakır, Erdal Erdil’den,

Ortaokul Okul Aile Birliği ;Yönetim Kurulu Adalet Aydın (Başkan), Züheyla Şeker, Elfidan Öztürk, Semra Ziyaoğlu, Didem Ayar’dan,

İlkokul Okul Aile Birliği ;Yönetim Kurulu ise Özkan Doğan (Başkan), Aylin Dizdar, Arzu Gül Cengiz, Berna Gürgün ve Feyza Aşık Mucuk’tan oluştu.

Okul Aile Birliklerimizin tüm üyelerine yeni dönemde başarılar diler, verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.

#tedliolmakbirayrıcalıktır