Okul Aile Birliği Genel Kurulu

“Kariyer İzlerinde Geleceğe Bakış”
“Öğrenci Meclis Seçimleri”
12 Ekim 2023
“Kariyer İzlerinde Geleceğe Bakış”
“Öğrenci Meclis Seçimleri”
12 Ekim 2023

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birliği Genel Kurulu 27 Eylül Çarşamba günü EKM’de gerçekleşti.  Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Betül Karalı Hamarat, Ortaokul Müdürümüz C. Sahir Akçakoca ve Lise Müdürümüz Funda Makas’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği üyelerine faaliyetlerinden dolayı teşekkür edilerek çiçekleri takdim edildi. Ardından 2023-2024 eğitim-öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği üyelerimiz belirlendi.

Anaokulu ve İlkokul Okul Aile Birliği Başkanlığına Ebru Bektaş, Başkan Yardımcılığına Deniz Yılmaz, Muhasip üye Gaye Karaorman,  Sekreter üye  Yelda Koçaklı, üye olarak Simay Durgut oy birliği ile seçildi.  Denetleme Kurulu Başkanlığına Eda Dinçer,  Denetleme Kurulu üyeliğine Duygu Köroğlu, Gamze Ünsal Sarı seçildi.

Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanlığına Tuğçe Işıkçelik, Başkan Yardımcılığına Meryem Eyi, Muhasip üye Ebru Mandı, Sekreter üye Senem İşgören, üye olarak Pınar Suiçmez seçildi. Denetleme Kurulu Başkanlığına Vedat Okur, Denetleme Kurulu üyeliğine  Engin Kılıç, Özge Müftüoğlu seçildi.

Lİse Okul Aile Birliği Başkanlığına Adalet Aydın, Başkan Yardımcılığına Fidan Öztürk, Muhasip üye Necla Akgün, Sekreter üye Özlem Attar, üye olarak Alev Karova seçildi. Denetleme Kurulu Başkanlığına Arzu Yıldırım,  Denetleme Kurulu üyeliğine Fatma Tosun Çetinmeşe, Zehra Kara seçildi.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği yönetimlerimize şükranlarımızı sunuyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetimlerine başarılar diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted