Okullarımıza “Okulum Temiz Belgesi”

TED’li 1’ler Okulla Buluştu
23 Eylül 2020
Bilişim Dersinde Omurga Sağlığı
25 Eylül 2020
TED’li 1’ler Okulla Buluştu
23 Eylül 2020
Bilişim Dersinde Omurga Sağlığı
25 Eylül 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarımıza, “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı” şartlarını yerine getirmesinden dolayı Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “Okulum Temiz Belgesi” verildi.
TSE Ankara Yönetim Sistemleri Planlama Müdürlüğü uzmanları tarafından TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarında gerçekleştirilen yerinde denetim sonrası onaylanan “Okulum Temiz Belgesi” ile salgın hastalıklar karşısında, öğrencileri, öğretmenleri, diğer çalışanları ve ilgili bütün tarafları korumaya ve korunmaya yönelik hijyen uygulamalarını, bulaşın önlenmesini ve kontrolüne ilişkin koşulları yerine getirme çalışmalarımız belgelendi.

.