Cimnastik Takımımız birçok kategoride derece almıştır.

”Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
25 Mart 2022
Dünya Şiir Günü
28 Mart 2022
”Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
25 Mart 2022
Dünya Şiir Günü
28 Mart 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Müsabakalarında ilkokul öğrencilerimizden oluşan Cimnastik Takımımız birçok kategoride derece alarak okulumuzu gururlandırmıştır.Artistik Cimnastik Takımımız Minik A Kız Kategorisinde İl Birinciliği, Minik B Kız Kategorisinde İl İkinciliği; Minik A Erkek Kategorisinde İl Birinciliği, Minik B Erkek Kategorisinde İl Birinciliği, Minik B Erkek Kategorisinde İl İkinciliği, Minik B Erkek Kategorisinde İl üçüncülüğü, Minik B Erkek Kategorisinde İl Dördüncülüğü elde etmiştir.Bireysel müsabakalarda öğrencilerimizden Minik A Kız Kategorisinde Sude Özkıycı İl Birincisi, Minik A Kız Kategorisinde Ceren Atay İl İkincisi, Minik A Kız Kategorisinde Zeynep Beren Mert İl Üçüncüsü, Minik A Kız Kategorisinde Işıl Özdoğan İl Dördüncüsü; Minik A Erkek Kategorisinde Kaan Turhan İl Birincisi, Minik B Erkek Kategorisinde Can Olpak İl Birincisi, Minik B Erkek Kategorisinde Eymen Yuşa Koçaklı İl İkincisi, Minik B Erkek Kategorisinde Rüzgâr Ali İlhan İl Üçüncüsü, Minik B Erkek Kategorisinde Boran Çerçioğlu İl Dördüncüsü olmuştur.2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları ortaokul öğrencileri arasında yapılan yarışmalarda Yıldız Erkekler Tenis müsabakalarında sporcularımız Kağan Doğantez ve Alp Aksakal İl Birincisi, Yıldız Kızlar Tenis müsabakalarında sporcularımız İpek Dokuzoğlu ve Defne Yıldız Özkan İl Birincisi; Küçük Kızlar Tenis müsabakalarında sporcularımız Ecmel Eren, Ceren Avcı, Esila Kaya İl Dördüncüsü; Küçük Kızlar Artistik Cimnastik müsabakalarında sporcularımız Nisan Güneş Akyürek İl Birincisi, Zeynep Dilek İl İkincisi olmuştur. Ayrıca sporcularımız Emir Azman, Efe Eruz, Ali Keleş ve Kuzey Devrim Küçük Erkekler Tenis müsabakalarına katılarak okulumuzu en güzel şekilde temsil etmiştir. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize başarı belgeleri TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Üyesi Sayın N.Hakan TOKAY ve Sayın Mesut AVCI; Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Sayın Betül KARALI HAMARAT ve Ortaokul Müdürümüz Sayın C. SAhir AKÇAKOCA tarafından verildi.

#eğitimdeğiştirir
#ted

Video İçin Tıklayınız :  Cimnastik Takımı “