Okulumuzun Cimnastik Takımı

Yıldız Erkekler Tenis takımımız İl Birincisi olmuştur.
25 Mart 2022
Anaokulu öğrencilerimiz Orman Haftasını kutladı.
25 Mart 2022
Yıldız Erkekler Tenis takımımız İl Birincisi olmuştur.
25 Mart 2022
Anaokulu öğrencilerimiz Orman Haftasını kutladı.
25 Mart 2022

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Müsabakalarında okulumuz Cimnastik Takımı bir çok kategoride derece alarak okulumuzu gururlandırmıştır.Artistik Cimnastik Takımımız;Minik A Kız Kategorisinde İl 1’ciliği,Minik B Kız Kategorisinde İl 2’ciliği,Minik A Erkek Kategorisinde İl 1’ciliği,Minik B Erkek Kategorisinde İl 1’ciliği,Minik B Erkek Kategorisinde İl 2’ciliği,Minik B Erkek Kategorisinde İl 3’cülüğü,Minik B Erkek Kategorisinde İl 4’cülüğü elde etmiştir.Bireysel müsabakalarda öğrencilerimizden;Minik A Kız Kategorisinde Sude Özkıycı İl 1’cisi,Minik A Kız Kategorisinde Ceren Atay İl 2’cisi,Minik A Kız Kategorisinde Zeynep Beren Mert İl 3’cüsü,Minik A Kız Kategorisinde Işıl Özdoğan İl 4’cüsü,Minik A Erkek Kategorisinde Kaan Turhan İl 1’cisi,Minik B Erkek Kategorisinde Can Olpak İl 1’cisi,Minik B Erkek Kategorisinde Eymen Yuşa Koçaklı İl 2’cisi,Minik B Erkek Kategorisinde Rüzgâr Ali İlhan İl 3’cüsü,Minik B Erkek Kategorisinde Boran Çerçioğlu İl 4’cüsü olmuştur.Takımımızı, öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alev Aslan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir
#ted

Video İçin Tıklayınız :  Cimnastik Takımı “