Online KETMUN20’ye Davetlisiniz!

20 Mayıs 2020
TED’li Olmayı Anlattılar
22 Mayıs 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Model United Nations (KETMUN), 6-7 Haziran 2020 tarihlerinde uluslararası konferansını online düzenliyor. MUN Konferansı’nda Balkan Savaşları Komitesi, Silahsızlanma Komitesi, İnsan Hakları Komitesi, Covid-19’la Mücadelede ve Stratejiler Komitesi ve Kadının Yanlış Temsili/Kadın Hakları Komitesi olmak üzere iki gün boyunca beş ayrı komitede çalışmalar yapılacak.
Organizasyon Komitemiz; lise öğrencilerimiz Yiğit Alp Yurtseven, Yiğit Alp Özdemir, Deniz Tatlısu, Berke Yaren, Deniz Özcan, Burak Çalışkan, Berkin Sezgün, Mustafa Toygar Baykal, Ceyda Kalafat, Zeren Kısa ve Arda Argün’den oluşuyor.
Türkiye’nin her yerinden MUN Kulübü bulunan okulların katılabileceği konferans, MUNTurkey resmi internet sitesinde de yayınlanacak.
Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2020 olan KETMUN ile ilgili kayıt ve bilgilere www.munturkey.com/ketmun, @ketmun20, [email protected] adreslerinden ulaşılabilecek.
Konferans programının ayrıntıları, önümüzdeki günlerde KETMUN sosyal medya hesapları ile TED Kdz. Ereğli Koleji sosyal medya hesaplarından duyurulacak.
#ketmun