İp Atlama Rekortmenleri Belli Oldu

6 Kasım 2020
Maratoncularımız, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” İçin Koştular
9 Kasım 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Beden Eğitimi ve Spor Zümresi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İp Atlama Yarışmasının kazananları belli oldu. Öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen yarışma, 1 dakika içerisinde en fazla sayıda ip atlamayı hedefliyordu. Yarışmanın sonucunda; ilkokuldan 3. sınıf öğrencimiz Zeynep Beren Mert birinci, 4. sınıf öğrencimiz Emir Azman ikinci, 4. sınıf öğrencimiz İzem Giray üçüncü olurken ortaokuldan 5. sınıf öğrencimiz Ayşe Sibel Erdoğan birinci, 5. sınıf öğrencimiz Anıl Azar ikinci oldu.

Velilerimiz arasında ise birinciliği Yasemen Erdoğdu kazanırken yarışmayı Özlem Çalı ikinci, Nuriye Azar da üçüncü olarak tamamladı.

Yarışmaya katılan ve derece alan tüm öğrencilerimiz ile velilerimizi kutluyoruz.

Video için TIKLAYINIZ.

İp Atlama Rekortmenleri