Readers are Leaders etkinliği.

Robotistan-REX 2022 Robot Yarışması
12 Nisan 2022
DEUTSCH MACHT SPASS !
15 Nisan 2022
Robotistan-REX 2022 Robot Yarışması
12 Nisan 2022
DEUTSCH MACHT SPASS !
15 Nisan 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz ile bu hafta geleneksel Readers are Leaders etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, hayal güçlerini kuvvetlendirmek ve okuyarak-araştırarak öğrenme becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik.Anaokulu öğrencilerimiz; “Moo on the Farm” hikaye kitabını okuyup hayvanların çıkardığı sesleri taklit ettiler. Kendi maskelerini hazırladılar.1. sınıf öğrencilerimiz; “I love reading.” temalı kitap ayracı tasarladılar.2. sınıf öğrencilerimiz; Highlights dijital kütüphanesinden dünyadaki ünlü sembol eserler hakkında kitap okuduktan sonra kendi Eiffel Tower ‘Eyfel Kulesi’ tasarladılar.3. sınıf öğrencilerimiz; Highlights dijital kütüphanesinden ‘Day and Night’ temalı kitap okuduktan sonra aynı temada bir craft etkinliği gerçekleştirdiler.4. sınıf öğrencilerimiz; “Treasure Map” isimli hikâyeyi okuduktan sonra çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler. Treasure Hunt oyunu ile hazine avına çıktılar. Yönergeyi takip ederek hazineyi buldular. Ve sonrasında açık havada kitap okuma keyfi yaptılar.

#eğitimdeğiştirir
#ted