5. Sınıf öğrencileri Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde.
17 Ocak 2022
“Kariyer Günleri”
19 Ocak 2022
5. Sınıf öğrencileri Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde.
17 Ocak 2022
“Kariyer Günleri”
19 Ocak 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri ile katıldığımız Rusya merkezli çevrim içi düzenlenen URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın finalistleri belli oldu. Öğrencilerimizden Ada Nil Çöklü, Ali Gündüz, Asmin Altürk, Baran Yaşar, Berrak Peker, Besim Yüksel, Beyza Demir, Burak Bayram, Burak Yasin Açıkgözoğlu, Dila Naz Özçakır, Duru Tak, Emirhan Özkök, Emre Fikri Koçak, Gülsude Delibaş, Hande Alkan, Hiranur Eker, İbrahim Azat Balcı, İpek Çeçener, İrem Ekim, Abdulkadir Onar, Kıvanç Çapar, Mert Can Çelebi, Mert Eren Altuntaş, Mertcan Okut, Semanur Ersan, Ziya Tuna Kukul Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya, İngilizce ve Almanca branşlarında sınava girerek 9 Nisan 2022 tarihinde yapılacak finallere katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenleri Cemre Tomaç’a ve finale kalan öğrencilerimize katılım belgeleri Lise Müdürü Funda MAKAS tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, final yarışmaları için şimdiden başarılar dileriz.

#eğitimdeğiştirir
#ted