SPAGHETTI DAY!

Lisemizin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı I.Dönem ikinci bireysel veli görüşmeleri gerçekleştirildi.
“İklim Krizi”
“İklim Krizi”
6 Ocak 2022

SPAGHETTI DAY!Yabancı dil öğretiminde kültürel içerikleri de ders sürecimize dahil etmeyi oldukça önemli buluyoruz. Bu kapsamda TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz gün içerisinde farklı etkinliklerle SPAGHETTI DAY’ i keyifle kutladılar.Spagetti, İtalya mutfağından dünyaya yayılan bir yiyecek olması sebebiyle öğrencilerimiz yemek vakti süresince yemekhanede çalan İtalyan müzikleri eşliğinde, bugüne özel hazırlanan menü olarak spagetti yediler.İngilizce derslerinde ise, Spagetti’ nin tarihi hakkında bilgi edinen öğrencilerimiz, çevrimiçi kitap okuma platformumuz olan Highlights Library’ den günün konusuna uygun seçilen bir kitap okudular ve İngilizce dersinde, öğretmenleriyle yorumladılar. Ayrıca konu ile alakalı Mr. Bean videosu izlediler. Öğrencilerimiz kültürel unsurları içeren keyifli bir gün yaşadılar.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir