‘TAKE A LOOK’ İngilizce ve Almanca dergimizin “Nisan” sayısı yayında!

“Sağlıklı İletişim ve Öfke Kontrolü”
23 Mayıs 2023
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi Aşkın Peker, okulumuzu ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.
23 Mayıs 2023
“Sağlıklı İletişim ve Öfke Kontrolü”
23 Mayıs 2023

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimizin değerli çalışmalarından oluşan ‘TAKE A LOOK’ isimli İngilizce ve Almanca dergimizin “Nisan” sayısı yayında!

Öğrencilerimizin özgün çalışmalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan dergimiz, birçok farklı ve keyifli içerikten oluşmaktadır.

Çalışmalarını hazırlayarak dergimize katkıda bulunan her öğrencimizi tebrik ediyor, yabancı dildeki başarılarının devamını diliyoruz.

Dergimizi dijital olarak okumak isterseniz okulumuzun internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz

Keyifle okumanızı dileriz.

#eğitimdeğiştirir