TAKE A LOOK yayında!

PROBLEM KURTLARI, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 1.Sınıflarında
1 Nisan 2021
5,6 ve 7. Sınıf öğrencileri okudukları kitabın yazarı Sayın Ferda İzbudak Akıncı ile çevrimiçi söyleşide buluştular.
2 Nisan 2021
PROBLEM KURTLARI, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 1.Sınıflarında
1 Nisan 2021
2 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan ‘TAKE A LOOK’ isimli İngilizce dergimizin ilk sayısı yayında! Öğrencilerimizin özgün çalışmalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan dergimiz; İngilizce kısa hikayeler, bulmacalar, kelime oyunları, makaleler,  karikatürler, film incelemeleri ve akrostiş şiirlerden oluşmaktadır. Çalışmalarını yollayarak dergimize katkıda bulunan her öğrencimizi tebrik ediyor, yabancı dildeki başarılarının devamını diliyoruz.

Dergimize web sitemizden yayınlarımızdan bölümünden ulaşabilirsiniz.

Dergi İçin Tıklayınız : Take a Look

Keyifle okumanızı dileriz.